top of page

CONDICIONS GENERALS

Les condicions generals que es descriuen a continuació, regulen les condicions de compra de tots els productes oferts a la botiga online MagicFabrics.

 

Els usuaris que realitzin compres a www.magicfabrics.es accepten completament les condicions generals descrites en el present document.

PREUS

Els preus indicats en cada producte de MagicFabrics tenen l'IVA inclòs, qualsevol canvi en la taxa d'IVA s'aplicarà automàticament en tots els productes en venda.

 

Els preus i condicions de venda tenen un caràcter merament informatiu i poden ser modificats atenent les fluctuacions de mercat.

 

La confirmació de la comanda implica la conformitat per part de client, amb el preu i condicions de venda ofertades en aquest precís moment.

 

El preu indicat en l'anunci de l'producte correspon a la unitat de 25 cm, el preu de metro s'especifica dins de la pàgina del producte, concretament a la fi de la descripció del producte.

 

Les teles es venen en increments de 25 cm, d'aquesta manera, 1 unitat correspon a 25 cm, 2 unitats a 50cm, 3 unitats a 75 cm, 4 unitats a 1 metre, 5 unitats a 1,25m, 6 unitats a 1,5m i així successivament. Les unitats seleccionades d'una mateixa tela s'enviaran tallades en una sola peça.

MÈTODES DE PAGAMENT

Al realitzar la comanda, el client podrà triar pagar mitjançant:

  • Targeta de crèdit / dèbit

  • Paypal *

  • Transferència bancària *.

El pagament per mitjà de transferència bancària * implica que la comanda només serà vàlida després de rebre la confirmació del 'pagament, la qual cosa retardarà l'enviament de la comanda uns dies. Les comandes que no siguin abonades en 7 dies es cancel·laran automàticament. Per agilitzar l'enviament, pots enviar-nos el comprovant del pagament realitzat a l'email: info@magicfabrics.es

Si no quedes satisfet/a amb la teva comanda, abans de realitzar qualsevol devolució posa't en contacte amb nosaltres via email info@magicfabrics.es Tens un termini de 20 dies hàbils des de la data de recepció de la comanda, per tornar-la. En qualsevol cas, els productes han de ser retornats en perfectes condicions. Un cop rebem el paquet i comprovem que tot està correcte, ens comprometem a abonar l'import corresponent en un termini de 15 dies.

 

Els costos d'enviament aniran a càrrec del client, exceptuant el cas en què la mercaderia estigui defectuosa o no correspongui al sol·licitat en la comanda.

Un cop formalitzada la comanda a través del web, no s'admeten cancel·lacions, si té alguna consulta contacti amb nosaltres a info@magicfabrics.es

MÈTODES DE PAGAMENT

MÈTODES DE PAGAMENT

MÈTODES DE PAGAMENT

És important assegurar als nostres clients la correcta utilització de les dades que ens proporcionen al 'comprar a MagicFabrics. A continuació, tínformarem sobre la nostra Política de Privacitat pel que fa al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels nostres usuaris que puguin ser recollides per la navegació o contractació dels nostres serveis a través del web www.magicfabrics.es

 

En aquest sentit, MagicFabrics garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Complim també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

 

Al contractar els nostres serveis, el client està acceptant la nostra Política de Protecció de Dades.

 

MAGIC FABRICS és propietat de Jordina Tubau Candau, NIF: 38865416Q a Mataró, Barcelona. D'acord amb la normativa vigent en protecció de dades l'usuari de MagicFabrics podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació o cancel·lació, limitació del tractament, oposició i portabilitat de les seves dades, enviant una sol·licitud expressa al correu electrònic info@magicfabrics.es

 

Les dades que se sol·liciten són les dades estrictament necessàries per al processament de les teves comandes a la web, recepció de pagaments, gestió de factures, subscripcions, participació en sortejos i en els formularis de contacte per a la sol·licitud d'informació a través del web i / o correu electrònic. MagicFabrics garanteix que les dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

bottom of page